fredag 4 mars 2011

Hjärta, Värme och Humor-Olof Röhlander


Ja, dessa tre stora, viktiga delar; Hjärta, Värme och Humor sammanfattar föreläsningen med Olof Röhlander som jag var på i onsdags kväll. Det berättar också om hur föreläsaren själv var och hur han nådde fram till oss. Han använde Hjärta, Värme och Humor och bjöd ödmjukt på sig själv. Boken med titeln Det blir alltid som man tänkt sig sticker ut med sin kaxiga titel och kan tycker jag låta väldigt pretentiös om man tar den från sitt sammanhang. I sitt sammanhang är den dock klockren. Helrätt!


Vi har alla en massa erfarenheter av livet. Olika erfarenheter. Svåra trauman, riktigt tragiska saker, lycka och välgång, rikedom och allt där emellan. Upp och ner går det för alla. Så är livet. Sedan är det ofta så att; livet är inte hur man har det utan hur man tar det.


Olof Röhlander är mental styrketränare och han ger konkreta redskap på hur du kan tänka framåt och som han säger se till att ha en större framruta än en backspegel och inte tvärtom. (För hur skulle det bli.)


Olof Röhlander ägnar söndagkvällarna åt att skriva veckans Peptalk. Det kan du gratis prenumerera på och få varje måndag i din mailbox. Hur fint och peppande som helst! Gå in på http://www.upphopp.se/ och anmäl mailadressen dit du vill ha Pep-talken. Där kan du också köpa boken.


Jag skrattade fantastiskt mycket under denna föreläsning och var närvarande hela tiden. Han nådde fram. Hjärta, Värme och Humor! Till dig också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar