tisdag 1 juni 2010

Blodomloppet rockar och lockar!


Sommaren och sommarlovet tornar upp sig framför oss som en oändlig tidsperiod då vi hämtar andan, fyller på med energi och bygger upp. Vi längtar och ser att egen tid dyker upp. Kanske mer tid för träning? Din tid. Din träning.

När jag idag satt och smuttade lite på go-kaffet med några kollegor började det pratas allt mer inspirerande om löpartävlingen Blodomloppet. (5 eller 1o km.) Min kollega, vän, före detta stegrapporterare här på bloggen och granne(!) Jessica pratade inspirerande om loppet som går av stapeln en ljummen augutsikväll. Hon lyckades väcka suget! Det lät riktigt gott. Tänk dig att du under sommaren faktiskt har lite mer tid för det där springandet eller promenerandet och så belöningen eller kanske moroten för din träning som ligger perfekt i augusti. Blodomloppet. Picknick-korg till alla lag som ställer upp! Perfekt som Kick-Off för jobbet. Starta upp hösten i fin form!

Här kan du läsa mer http://213.212.11.54/stad.aspx?PageId=20

(Jag tror faktiskt att du kan se Jessica som jag skrev om på bilden . Kolla in den blonda tjejen med hästsvans till höger. Svart T-shirt och svarta trekvarts-löpar-tights. Ta rygg på henne du så går det riktigt fort! )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar