torsdag 13 maj 2010

Musik för ditt välmående!

Ett utdrag ur nyhetebrevet från Theta!:
"Theta blir WELLNESS MUSIC! Premiär för ny hemsida!
Efter 17 år på marknaden som det ledande skivbolaget inom svensk avslappningsmusik är det dags för en ny modernare framtoning av Theta och vi lyfter nu vårt varumärke in i 2010 – talet. Theta blir Wellness Music med en ny fräsch logotype och grafisk profil. Med Wellness Music vill vi på ett tydligare sätt kommunicera innehållet i vår verksamhet.
I samband med detta lanserar vi vår nya hemsida och webshop wellnessmusic.se som erbjuder våra kunder en rad nya spännande funktioner. Här kan du på ett inspirerande och lättillgängligt sätt få information om nyheter, våra produkter och provlyssna på musiken. Välj själv hur du vill handla – vår egen distribution ger snabb leverans direkt i brevlådan eller så kan man ladda ner sina favoriter direkt till datorn. Snabb leverans och personlig service är våra ledstjärnor – testa oss! Kom ihåg att du måste registrera dig på vår nya hemsida för att du i fortsättningen ska kunna få våra utskick!
Ny CD - A Touch of Paradise
En riktig sommarskiva med musik som sprudlar av både längtan och hopp. Jonas Angeruds mjuka och följsamma gitarrspel förmedlar en härlig måbra känsla och tar oss till en solig plats där livet känns både kravlöst och bekymmersfritt. Luta dig tillbaka, lyssna och hitta din egen oas av inspiration.
"Att få jobba med Jonas har varit otroligt inspirerande säger Björn Melander som varit med och producerat Touch of Paradise. Jonas är en otroligt begåvad kompositör och en enastående musiker. Hans musikaliska uttryck och smakfulla gitarrspel med unik fingertoppskänsla gör att han är en given artist i Wellness Music - stallet."
Lyssna här och mer info "

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar